Εκτύπωση

Καλωσήρθατε στην ανανεωμένη Ιστοσελίδα της Ελληνικής Εθνικής Ένωσης κατά της Επιληψίας (EEEE)


Αγαπητοί επισκέπτες,

  Η Ελληνική Εθνική Ένωση κατά της Επιληψίας ακολουθώντας πιστά τις εξελίξεις και τη διάδοση του διαδικτύου, προέβη στην ανακατασκευή της επίσημης ιστοσελίδας, με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση των μελών της, αλλά και όλων των ενδιαφερομένων για θέματα που σχετίζονται με την επιλυψία.

Η νέα ιστοσελίδα περιλαμβάνει ενημερωτικό υλικό για τη λειτουργία, το σκοπό, τις δράσεις της Ελληνικής Εθνικής Ένωσης κατά της Επιληψίας (EEEE).

Σας καλωσορίζουμε και ευχόμαστε καλή περιήγηση.

COVID-19: Γενικές οδηγίες για άτομα με επιληψία, από την Επιτροπή Ευρωπαϊκού Δικτύου Αναφοράς για την Επιληψία EpiCARE

Κατεβαστε εδω οδηγιες

--------------------------------

 

Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, μια εξαιρετική συνεργάτιδα, μια αγαπημένη φίλη μας άφησε νωρίς ...

Ο Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος κατά της Επιληψίας (Π.Ε.Σ.Ε.) και η Ελληνική Εθνική Ένωση κατά της Επιληψίας (Ε.Ε.Ε.Ε.) εκφράζουν τη βαθιά οδύνη τους για την αναπάντεχη απώλεια της Αναστασίας - Τάτας Βάσσου.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Π.Ε.Σ.Ε. καθώς και σύσσωμη η οικογένεια του Συλλόγου είναι συντετριμμένοι για τον θάνατο της αγαπημένης μας Τάτας, η οποία υπηρέτησε με συνέπεια τους σκοπούς του Συλλόγου και βρέθηκε στο πλευρό των ατόμων με επιληψία, με αγάπη.

Σε μια μακρά συμπόρευση χρόνων, η Τάτα έκανε τον Π.Ε.Σ.Ε. και την Ε.Ε.Ε.Ε. δεύτερη οικογένειά της, πάλεψε για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σχετικά με την επιληψία.
Την ευχαριστούμε και την ευγνωμονούμε.